De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt dit weekend af!
Boek een luku
Gratis NL verzending boven € 75
Niet goed geld terug garantie
Gratis presentje inbegrepen

Wie is Sisa Afiba?

Welkom bij Sisa Afiba! Hier vind je spirituele wellness producten met een oorsprong uit Suriname en Afrika. Sisa Afiba brengt onontdekte schatten uit de binnenlanden naar de Westerse wereld.
Sisa Afiba Over ons Hero
 • Originele producten die je nergens anders vindt.

  Handgemaak en zielversterkend
  De producten van Sisa Afiba zijn handgemaakt, zielsversterkend, reinigend, beschermend en energieverhogend: Suriname en Afrika in jouw badkamer!
  Origineel product
 • Biologische en ambachtelijke producten

  Met Zorg, liefde en aandacht
  Biologische en ambachtelijke producten die met zorg, liefde en aandacht zijn gemaakt. Niet alleen het gebruik maar ook het geven, ontvangen en uitpakken van onze producten is een bijzondere belevenis.
  Swit Watra Suikerscrub
 • Alle schatten en schoonheden van Suriname en Afrika

  Suriname en Afrika
  Sisa Afiba zorgt ervoor dat de mooie producten uit de rijke binnenlanden van Suriname en Afrika beschikbaar worden voor een breed publiek.
  Alle schatten en schoonheden
Sisa Afiba voorstellen

Even voorstellen...

Betty Watson

Betty Watson is Sisa Afiba. Betty is natuurgeneeskundige én HBO sociaal pedagogisch hulpverlener. Zij belichaamt de combinatie van de westerse leer en natuurgodsdiensten en brengt alles samen in een holistische benadering. Vanuit deze benadering zijn de producten van Sisa Afiba ontstaan: handgemaakt, zielsversterkend, reinigend, beschermend, energie verhogend; kortom, Suriname en Afrika in jouw badkamer!

Betty is geboren in 1976 in Rotterdam en heeft een samengesteld gezin van 5 kinderen. In Reeuwijk heeft zij haar werkplaats waarvandaan ze opereert.Als dochter van Ma Josephina en Regie Daniel is Betty opgegroeid met de winti leer en heeft ze de traditionele wijze van dichtbij geleerd. De uitgebreide persoonlijke ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt de laatste jaren heeft haar geholpen om haar eigen weg te bepalen. Die weg heeft geleid naar Sisa Afiba.

Voor een breed publiek

Uit Suriname en Afrika

Sisa Afiba brengt alle schatten en schoonheden van Suriname en Afrika en laat het zien aan de wereld. Met haar producten slaat Sisa Afiba de brug van baden en rituelen naar een wellness ervaring. Sisa Afiba zorgt ervoor dat de mooie producten uit de rijke binnenlanden van Suriname en Afrika beschikbaar worden voor een breed publiek.

Probeer gerust eens een swiet watra douchegel of één van de kaarsen en ervaar zelf de heilzame werking.

Soso lobi
Sisa Afiba

Icon tree Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden
Winkel
Winkelwagen
Account
Afrekenen
Verlanglijst
homelockheartexitusercartmagnifiercrossmenuchevron-upchevron-down

Voeg adres toe